Restauracja Odyseja zaprasza na wędrówkę kulinarną…
Serwowane dania są inspirowane nurtem slow food. Podstawą są potrawy kuchni polskiej z międzynarodowymi akcentami, podane w oryginalny sposób.
Najwyższej jakości produkty, dostarczane przez lokalnych tradycyjnych hodowców i niebanalne połączenia smakowe są odzwierciedleniem pasji, z jaką tworzymy nasze dania.
Nasze steki z wołowiny rasy Angus to jedno z najwyżej cenionych mięs wołowych na świecie. Bydło z którego pochodzi mięso, spędza niemal cały rok na pastwiskach.
Dania z wieprzowiny to produkty z regionalnych i naturalnych hodowli świni puławskiej, hodowanej naturalnie bez GMO.
Klimat restauracji tworzą niepowtarzalnie stylowo zaaranżowane wnętrza.
Na naszych talerzach nie ma nudy.
Nasze motto to „Proste smaki i sezonowość”
Dopełnieniem artystycznego kunsztu kulinarnego jest użycie warzyw wprost z zagonów okraszonych ziołami z naszego Herbarium.
Ciepła, sprzyjająca odprężeniu atmosfera, designerskie wnętrze oraz kompetentna obsługa, tworzą niepowtarzalne miejsce, aby celebrować ważne chwile w gronie rodziny, przyjaciół czy w czasie spotkań biznesowych i koncertów na żywo.