, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure
, Ciechocinek
Arrival
Departure

The definition of taste - the specialty of the Odyssey Restaurant is a delicious steak.We offer top quality beef delivered by small breeders working with passion.

Our Angus beef steaks belong to the most valued beef meats in the world. The cattle from which the meat comes spend almost the whole year on pastures.

Our steaks will satisfy the most sophisticated gourmets; the meat comes from the Aberdeen Angus Black as well as Simental and Red Polish breed. 

The pork is also a product of the highest quality from the Puławy pigs bred at farms using GMO-free feed! Excellent taste guaranteed!

 

The atmosphere of the restaurant is created by its unique, stylishly arranged interiors.

 

There is no place for boredom on the plates we serve.

Our motto is „Simple tastes and seasonality”

 

SZEF KUCHNI RESTAURACJI „ODYSEJA” POLECA:
CHEF OF THE ODYSEJA RESTEURANT RECOMMENDATIONS

 

PRZYSTAWKI

STARTERS

 

 

GĘSIA FOIE GRAS PODANA NA CHRUPIĄCEJ                                     120 g                      69 zł

GRZANCE W TOWARZYSTWIE

KARMELIZOWANYCH JABŁEK I ŻUBRÓWKI 

GOOSE FOIE GRAS SERVED ON CRISPY TOAST

WITH CARAMELIZED APPLES AND BISON GRASS VODKA

 

 

ZUPY

SOUPS

 

KREM Z DYNI Z PRAŻONYMI PESTKAMI                                    300 ml                        17 zł  

SŁONECZNIKA  I DYNI     

PUMPKIN CREAM WITH ROASTED SUNFLOWER

AND PUMPKIN SEEDS                                                                                      

DANIA GŁÓWNE  

MAIN DISHES

 

 

GRILLOWANE COMBERKI JAGNIĘCE                                        160 g                           76 zł

PODANE Z PIECZONYMI WARZYWAMI,

ZIEMNIAKAMI I GZIKIEM 

LAMB SADDLERS GRILED WITH BAKED VEGETABLES

AND BAKED POTATOES AND COTTAGE CHEESE

 

SELEROWE SPAGHETTI CARBONARA                                        300 g                            28 zł

CELERY SPAGHETTI CARBONARA

 

SAŁATKI

SALADS

 

SAŁATKA Z SERA KOZIEGO I FIG Z MELASĄ                                   250 g                      32  zł

I ORZECHAMI W KARMELU

GOAT CHEESE AND FIG SALAD WITH MOLASSES AND CARAMEL NUTS

 

MENU

PRZYSTAWKI

STARTERS

 

TATAR Z SIEKANEJ POLĘDWICY WOŁOWEJ                               100 g                            37 zł

Z MARYNOWANYMI MAŚLAKAMI,

CEBULKĄ ORAZ KISZONYM OGÓRKIEM

BEEF TENDERLION TARTARE

WITH MARINATED  FOREST MUSHROOMS,  

ONION AND PICKLED CUCUMBER

 

ZUPY

SOUPS

 

CZERNINA KUJAWSKA                                                 300 ml                         24 zł

KUYAVIAN BLOOD SOUP

 

ZUPA Z LEŚNYCH GRZYBÓW                                             300 ml                        17 zł

FOREST MUSHROOM SOUP

 

ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM                                          300 ml                        15 zł

CHICKEN SOUP WITH HOMEMADE NOODLES

 

 

 

SAŁATKI

SALADS

 

SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM,                                250 g                           29 zł

PIECZONYM BURAKIEM I REGIONALNYM SEREM

Z SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM

SALAD WITH GRILLED CHICKEN, BAKED BEETROOT

LOCAL CHEESE SERVED WITH MUSTARD AND HONEY SAUCE

 

SAŁATKA Z CIECIERZYCĄ, SOCZEWICĄ,                                250 g                            26 zł

GRILLOWANYM TOFFU, PIECZONĄ GRUSZKĄ,

RUKOLĄ, SZPINAKIEM I GRANATOWYM VINEGRETTEM

SALAD WITH CHICKPEAS, LENTILS, GRILLED TOFU,

ROASTED PEAR,WITH ROCKED, SPINACH AND NAVY BLUE VINEGRETTE

 

 

DANIA GŁÓWNE

MAIN DISHES

 

 

GRILLOWANA PIERŚ KURCZAKA ZAGRODOWEGO                           160 g                           37 zł

Z DODATKIEM PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW

I MARCHEWKĄ W POMARAŃCZACH

GRILLED FARM CHICKEN BREAST

WITH BAKED POTATOES AND CARROTS IN ORANGES

 

PIERŚ Z KACZKI Z RAJSKIM JABŁKIEM                                250 g                            78 zł

PODANA NA CZERWONEJ KAPUŚCIE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI

DUCK BREAST WITH CRABAPPLE 

SERVED ON RED CABBAGE WITH SILESIAN DUMPLINGS

 

KOTLET SCHABOWY Z KOSTKĄ W CHRUPIĄCEJ PANIERCE                  180 g                           39 zł

PODANY NA PUREE BEKONOWYM Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ

BONE-IN CHOPS IN CRISPY BREADCRUMBS

SERVED ON BACON PUREE WITH FRIED CABBAGE

 

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE Z SZAŁWIĄ I WIEJSKĄ SZYNKĄ                 150 g                           39 zł

PODANE NA PIECZONYCH ZIEMNIAKACH

Z DODATKIEM PASTERNAKA

PORK TENDERLOIN WITH SAGE AND HAM

SERVED ON BAKED POTATOES WITH PARSNIP

 

PIEROŻKI Z KACZKĄ NA KONFITURZE                                  180 g                           32 zł

Z CZERWONEJ CEBULI

DUCK DUMPLINGS ON RED ONION CONFITURE

 

 

RYBY

FISH

 

 

 

SMAŻONY SUM Z SOSEM Z ZIELONYCH GĄSEK                    150 g                                       53 zł

PODANY Z PIECZONYM POREM NA PUREE Z SELERA

FRIED CATFISH WITH GREEN CHEVALIER MUSHROOM SAUCE

SERVED WITH BAKED LEEK ON CELERY PUREE

 

 

KREWETKI BLACK TIGER W BIAŁYM WINIE

PODANE NA RUKOLI I FILETOWANYCH POMARAŃCZACH                3 szt                             86 zł

BLACK TIGER SHRIMPS IN THE AROMA OF WHITE WINE

SERVED ON SALAD OF ARUGULA AND PURPLE ORANGES

 

STEKI

STEAKS

 

 

STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ  Z FOIE GRAS                       200 g                              91 zł

PODANY NA BEKONOWYM PUREE ZE SKORZONERĄ

SIRLOIN STEAK WITH FOIE GRAS

SERVED ON BACON PUREE WITH SCORZONERA

 

 

BLACK ANGUS STEK Z DODATKIEM                              220 g                               92 zł

FRANCUSKIEGO MASŁA, FRYTKAMI I

GRILLOWANYMI WARZYWAMI

BLACK ANGUS STEAK

WITH THE ADDITION OF FRENCH BUTTER

HOMEMADE FRENCH FRIES AND GRILLED VEGETABLES

 

SEZONOWANY PIECZONY ROSTBEF                                180 g                               76 zł

PODANY Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM

I PIKLOWANYMI WARZYWAMI

BAKED ROSTBEF

SERVED WITH BAKED POTATO AND PICKLED VEGETABLES

 

 

DESERY

DESSERTS

 

 

 

MUS CZEKOLADOWY Z POZIOMKAMI                                        180 g                           22 zł

Z DODATKIEM LODÓW KAWOWYCH

CHOCOLATE MOUSSE WITH WILD STRAWBERRIES

WITH COFFEE ICE CREAM

 

DOMOWA BEZA Z KREMEM MASCARPONE                                   140 g                           19 zł

OTULONA FRUŻELINĄ WIŚNIOWĄ  

HOMEMADE MERINGUE WITH MASCARPONE CREAM

WRAPPED IN CHERRY FRUIT IN THICK GEL

 

LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI MALINAMI                               180 g                           16 zł

VANILLA ICE CREAM WITH HOT RASPBERRIES

 

 

Special offers

WEEKEND CZERWCOWY
from 1 230PLN /pers./stay
from 1 230PLN /pers./stay

Początek lata to idealny czas na wypoczynek. Można kameralnie wypocząć blisko natury w komfortowych warunkach. To recepta na doskonały długi weekend ...

Offer details

WEEKEND CZERWCOWY

BOOST YOUR BODY
from 1 492PLN /stay
from 1 492PLN /stay

Nothing is more important for your health than a well-functioning immune system. Acquired immune deficiency is a condition in which the immune system is ...

Offer details

BOOST YOUR BODY

You and me.
A sensual holiday for two
from 1 658PLN /stay
from 1 658PLN /stay

Offer details

You and me. A sensual holiday for two

Offer of the day with breakfast - a flexible offer
from 510PLN /stay
from 510PLN /stay

Lowest price guarantee for online bookings! Cancellation free of charge.

Offer details

Offer of the day with breakfast - a flexible offer

See all

ul. Mickiewicza 40a
87-720 Ciechocinek, Polska

see on map
Newsletter
Subscribe to our newsletter and stay informed about our promotions and special offers.
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close