The definition of taste - the specialty of the Odyssey Restaurant is a delicious steak.We offer top quality beef delivered by small breeders working with passion.
Our Angus beef steaks belong to the most valued beef meats in the world. The cattle from which the meat comes spend almost the whole year on pastures.
Our steaks will satisfy the most sophisticated gourmets; the meat comes from the Aberdeen Angus Black as well as Simental and Red Polish breed.
The pork is also a product of the highest quality from the Puławy pigs bred at farms using GMO-free feed! Excellent taste guaranteed!
The atmosphere of the restaurant is created by its unique, stylishly arranged interiors.
There is no place for boredom on the plates we serve.
Our motto is „Simple tastes and seasonality”
SZEF KUCHNI RESTAURACJI „ODYSEJA” POLECA:
CHEF OF THE ODYSEJA RESTEURANT RECOMMENDATIONS
PRZYSTAWKI
STARTERS
GĘSIA FOIE GRAS PODANA NA CHRUPIĄCEJ 120 g 69 zł
GRZANCE W TOWARZYSTWIE
KARMELIZOWANYCH JABŁEK I ŻUBRÓWKI
GOOSE FOIE GRAS SERVED ON CRISPY TOAST
WITH CARAMELIZED APPLES AND BISON GRASS VODKA
ZUPY
SOUPS
KREM Z DYNI Z PRAŻONYMI PESTKAMI 300 ml 17 zł
SŁONECZNIKA I DYNI
PUMPKIN CREAM WITH ROASTED SUNFLOWER
AND PUMPKIN SEEDS
DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES
GRILLOWANE COMBERKI JAGNIĘCE 160 g 76 zł
PODANE Z PIECZONYMI WARZYWAMI,
ZIEMNIAKAMI I GZIKIEM
LAMB SADDLERS GRILED WITH BAKED VEGETABLES
AND BAKED POTATOES AND COTTAGE CHEESE
SELEROWE SPAGHETTI CARBONARA 300 g 28 zł
CELERY SPAGHETTI CARBONARA
SAŁATKI
SALADS
SAŁATKA Z SERA KOZIEGO I FIG Z MELASĄ 250 g 32 zł
I ORZECHAMI W KARMELU
GOAT CHEESE AND FIG SALAD WITH MOLASSES AND CARAMEL NUTS
MENU
PRZYSTAWKI
STARTERS
TATAR Z SIEKANEJ POLĘDWICY WOŁOWEJ 100 g 37 zł
Z MARYNOWANYMI MAŚLAKAMI,
CEBULKĄ ORAZ KISZONYM OGÓRKIEM
BEEF TENDERLION TARTARE
WITH MARINATED FOREST MUSHROOMS,
ONION AND PICKLED CUCUMBER
ZUPY
SOUPS
CZERNINA KUJAWSKA 300 ml 24 zł
KUYAVIAN BLOOD SOUP
ZUPA Z LEŚNYCH GRZYBÓW 300 ml 17 zł
FOREST MUSHROOM SOUP
ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM 300 ml 15 zł
CHICKEN SOUP WITH HOMEMADE NOODLES
SAŁATKI
SALADS
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM, 250 g 29 zł
PIECZONYM BURAKIEM I REGIONALNYM SEREM
Z SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM
SALAD WITH GRILLED CHICKEN, BAKED BEETROOT
LOCAL CHEESE SERVED WITH MUSTARD AND HONEY SAUCE
SAŁATKA Z CIECIERZYCĄ, SOCZEWICĄ, 250 g 26 zł
GRILLOWANYM TOFFU, PIECZONĄ GRUSZKĄ,
RUKOLĄ, SZPINAKIEM I GRANATOWYM VINEGRETTEM
SALAD WITH CHICKPEAS, LENTILS, GRILLED TOFU,
ROASTED PEAR,WITH ROCKED, SPINACH AND NAVY BLUE VINEGRETTE
DANIA GŁÓWNE
MAIN DISHES
GRILLOWANA PIERŚ KURCZAKA ZAGRODOWEGO 160 g 37 zł
Z DODATKIEM PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW
I MARCHEWKĄ W POMARAŃCZACH
GRILLED FARM CHICKEN BREAST
WITH BAKED POTATOES AND CARROTS IN ORANGES
PIERŚ Z KACZKI Z RAJSKIM JABŁKIEM 250 g 78 zł
PODANA NA CZERWONEJ KAPUŚCIE Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI
DUCK BREAST WITH CRABAPPLE
SERVED ON RED CABBAGE WITH SILESIAN DUMPLINGS
KOTLET SCHABOWY Z KOSTKĄ W CHRUPIĄCEJ PANIERCE 180 g 39 zł
PODANY NA PUREE BEKONOWYM Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
BONE-IN CHOPS IN CRISPY BREADCRUMBS
SERVED ON BACON PUREE WITH FRIED CABBAGE
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE Z SZAŁWIĄ I WIEJSKĄ SZYNKĄ 150 g 39 zł
PODANE NA PIECZONYCH ZIEMNIAKACH
Z DODATKIEM PASTERNAKA
PORK TENDERLOIN WITH SAGE AND HAM
SERVED ON BAKED POTATOES WITH PARSNIP
PIEROŻKI Z KACZKĄ NA KONFITURZE 180 g 32 zł
Z CZERWONEJ CEBULI
DUCK DUMPLINGS ON RED ONION CONFITURE
RYBY
FISH
SMAŻONY SUM Z SOSEM Z ZIELONYCH GĄSEK 150 g 53 zł
PODANY Z PIECZONYM POREM NA PUREE Z SELERA
FRIED CATFISH WITH GREEN CHEVALIER MUSHROOM SAUCE
SERVED WITH BAKED LEEK ON CELERY PUREE
KREWETKI BLACK TIGER W BIAŁYM WINIE
PODANE NA RUKOLI I FILETOWANYCH POMARAŃCZACH 3 szt 86 zł
BLACK TIGER SHRIMPS IN THE AROMA OF WHITE WINE
SERVED ON SALAD OF ARUGULA AND PURPLE ORANGES
STEKI
STEAKS
STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z FOIE GRAS 200 g 91 zł
PODANY NA BEKONOWYM PUREE ZE SKORZONERĄ
SIRLOIN STEAK WITH FOIE GRAS
SERVED ON BACON PUREE WITH SCORZONERA
BLACK ANGUS STEK Z DODATKIEM 220 g 92 zł
FRANCUSKIEGO MASŁA, FRYTKAMI I
GRILLOWANYMI WARZYWAMI
BLACK ANGUS STEAK
WITH THE ADDITION OF FRENCH BUTTER
HOMEMADE FRENCH FRIES AND GRILLED VEGETABLES
SEZONOWANY PIECZONY ROSTBEF 180 g 76 zł
PODANY Z PIECZONYM ZIEMNIAKIEM
I PIKLOWANYMI WARZYWAMI
BAKED ROSTBEF
SERVED WITH BAKED POTATO AND PICKLED VEGETABLES
DESERY
DESSERTS
MUS CZEKOLADOWY Z POZIOMKAMI 180 g 22 zł
Z DODATKIEM LODÓW KAWOWYCH
CHOCOLATE MOUSSE WITH WILD STRAWBERRIES
WITH COFFEE ICE CREAM
DOMOWA BEZA Z KREMEM MASCARPONE 140 g 19 zł
OTULONA FRUŻELINĄ WIŚNIOWĄ
HOMEMADE MERINGUE WITH MASCARPONE CREAM
WRAPPED IN CHERRY FRUIT IN THICK GEL
LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI MALINAMI 180 g 16 zł
VANILLA ICE CREAM WITH HOT RASPBERRIES